Direktlänk till inlägg 12 augusti 2017

Ny livstil!

Av drummar-17 - Lördag 12 aug 21:37

Mina nya livstil innebär att leva billigare, sundare och mer kreaktivt!


Jag kommer att rensa alla mina saker så det blir lättare att packa när vi ska flytta inom ett år helst till våren i april eller maj till en billigare bostad.


Köpförbud på kläder( bara det viktigaste som behövs), parfymer, smink, smycken, böcker och film mm.

Kommer att köpa billigare märken under några år även på mat och hygienprodukter.

 

Spara in på utemat, resor och nöjen.

Hyra film, ljudböcker och böcker på biblioteket.

Köpförbud på saker till hemmet och andvända det vi har och rensa köksprylar igen. Har gjort det flera gånger tidigare.


Rensa i källaren för att slippa så mycket att bära vid flytten.

Vill flytta nu i höst men eftersom jag har flyttat tre gånger på fyra år så vill vi vänta till våren istället eller på sommaren beror på lägenheten ser ut och vart vi är i livet just då.


Har fått ett nytt jobb i veckan som barnskötare och är så glad och får bra lön och det är så skönt. Har varit timvikarie nästan hela mitt liv. Arbetslös några gånger i mitt liv och vet att ibland måste man vara sparsam.

Just nu spara vi för att kunna unna oss resor och till vårt efterlängtade barn som vi hoppas vi får inom tre år om vi har tur. Skulle vi inte få barn kommer vi nog lägga pengarna på resor och intressen.


Leva sundare genom att äta mindre men ofta, allsidigt och bara äta onyttigt på helgerna men då bara det vi verkligen vill njuta av!

Träna/ simma/ cykla och promenera tre till sex gånger i veckan.   vill leva kreativt med att prioritera mina intressen som att skriva, läsa, fotografera, rita och måla och skapa. Lägga två timmar varje dag på att unna mig tid på det jag brinner för.

Dra ner på Facebook, tv och att spela spel på mobilen!

Min nya livstil kommer jag att ha tills jag uppnått mina mål i livet!😀💗💐🌅🌺😄🍁🖌🖍🗒✏📚📷🌎⛱👙👗👠🏖🏡🍼👫👬👭👪😉❤  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av drummar-17 - Tisdag 5 dec 20:10


Idag klädde jag vår julgran!!😊🎄❤ Älskar allt så har med inredning, ljus, god mat och godis som har med julen att göra. All julmusik och att umgås med nära och kära!❤❤❤ Ska passa på att njuta varje da...

Av drummar-17 - Måndag 4 dec 19:20


 Jag har en speciell gåva, jag är känslobegåvad en högkänslig person. Det innebär att jag ibland kan känna mig helt slut dagen efter när jag bara hängt med tjejgänget. För när jag då ska sova så kommer tankar som "Varför sa hon så", eller " Va...

Av drummar-17 - Måndag 27 nov 10:15

  Jag är mån om mig själv och vill se fin ut, välvårdad och naturlig. Jag sminka mig för min egen skull och eftersom jag har ett yngre utseende så vill jag se vuxen ut i mina 37 år. Vill glänsa lite ibland för det är kul och det är sunt.    Ty...

Av drummar-17 - Torsdag 5 okt 20:32

  Det som gör mig lycklig är att få betyda något för någon och umgås med nära och kära. Att ha ett jobb som känns meningsfullt!   Att ha mål i livet och utmaningar och ser positivt på livet. Att kunna hjälpa någon, skänka saker till välgör...

Av drummar-17 - Onsdag 4 okt 15:59

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se